AlgemeenOp mijn retro-PC (Pentium 3 gebaseerd, uit 2001) is een bios-flash verkeerd gegaan. Op zoek naar een oplossing kwam ik de site tegen van 3d-electronics.eu tegen.
Ik ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan, waarbij ik de situatie heb kunnen overleggen, en er actief werd meegedacht hoe deze reparatie het beste kan worden uitgevoerd.
In de praktijk kwam dat neer op het opsturen van mijn eigen chip voor het herprogrammeren. Ik heb goed advies gekregen voor veilige demontage van de chip, en een duidelijk verpakadvies.
Binnen een week had ik mijn chip met de meest recente bios voor het moederbord terug. Dit voor een zeer vriendelijke prijs en met een plan B achter de hand, die niet nodig bleek.
Verzending ging heen en terug, maar de grootste complimenten vallen op het advies om een kwetsbaar onderdeel veilig te verpakken voor de briefpost. Ik kreeg mijn chip in dezelfde verpakking terug.
KlantenserviceWe hebben een telefoongesprek gevoerd van ongeveer tien minuten, nadat mijn mails niet door een filter kwamen ivm bijlagen. Zeer vriendelijk te woord gestaan, neemt tijd voor de klant en geeft goed advies. Top service!