AlgemeenBestelling stadia premier edition. (Verjaardag cadeau voor een klein kind)
Dit product is op 19-11-21 besteld en zou oorspronkelijk op 03-12-21 geleverd worden.
Toen ik de eerste zending had gemist wou ik een tijd en datum afspreken maar dat was niet mogelijk want Google dacht dat het slim was om via de zakelijke post te versturen. Dat is handig want dan kan de klant niets regelen zelf.
Dus na wat telefoontjes met DHL bleek dat Google dat moest regelen, wat die dag de te laat was om te doen.
De volgende dag miste ik dus weer de levering ivm werk.
Daarna met Google gebeld en afgesproken dat ze het opnieuw zouden versturen, maar ook dat bleek fout te zijn gegaan en stond hij bij DHL in Alkmaar (ongeveer 3 a 4 steden verder op!)Echt belachelijk.
Maar dus weer met Google gebeld en weer de belofte gehoord dat ze het opnieuw zouden laten versturen.
Al met al is er zo meer dan een week voorbij, dat ik afgelopen woensdag (15-12-21) zelf naar Alkmaar ben gegaan en online stond dat hij daar nog lag, dus ophalen denk je...
Helaas had Google dus NIETS geregeld en was het cadeau alweer onderweg naar Google.
Dus Weer gebeld naar Google en weer blijkt er vandaag (20-12-21) nog steeds NIETS geregeld te zijn.
Maar krijg ik deze keer te horen dat ze nu niets kunnen doen en dat ik het product maar weer moet gaan kopen (zonder de korting!!!)
Oorspronkelijk prijs voor dit setje is 100 euro, de aanbieding ivm 2 jarig jubileum was 22,22 euro.
Best een verschil.
Echt een hele slechte webwinkel en een nog belabberde klantenservice die niets kan regelen.
Ben ook nog nooit zo slecht behandeld door een webwinkel!
Dus conclusie: klein kind is straks verdrietig dat hij zijn favoriete cadeau niet krijgt terwijl het hem beloofd was dit jaar..
Daarnaast mag ik weer tijd en moeite gaan doen om het cadeau alsnog te krijgen en extra betalen.
Wat is er gebeurd met de verantwoordelijkheid van de verkoper over zijn zending/verkoop?
Wettelijke is de verkoper verantwoordelijk voor de zending. Dus waarom moet ik als klant nu door hun falen (ondanks mijn telefoontjes) dan alsnog moeite en extra geld neerleggen?
PS alle bewijzen zullen worden geüpload als hier geen uitleg over komt. Vanavond NOG!!!!!
(Er zijn verschillende gespreks opnames met hun beloftes en falen daarop duidelijk te horen)
Dat geeft een heel goed beeld over hoe Google dus de verantwoordelijkheid bij de koper neerlegt en eigenlijk een middelvinger opsteekt naar klanten.
Echt totaal waardeloos, ga weg bij DHL en gebruik geen zakelijke post bij particulieren klanten.
Dit hele probleem is door jullie ook nog eens zelf gecreëerd.
Maar ondertussen moet ik het maar weer oplossing, ondanks 3x met jullie te bellen en false beloftes aan te horen en geloven.
Regelt niets (of mag niets regelen)
Wel erg vriendelijk.
Maar uiteindelijk hebben ze ook bij de klantenservice niets kunnen betekenen.
PS, mail ontvangen op 20-12-21.
Beste,
Bedankt voor the contact opnemen met Google Support. Ik zie dat je bestelling retour gezonden is, maar ik kan niet achterhalen waarom dit gebeurd is. Uiteraard begrijp ik je teleurstelling en ik zal je helpen om de Stadia toch nog tegen de promotie prijs te bemachtigen.
Wat je kunt doen is de Stadia Premiere nogmaals in de Google Store te bestellen wanneer dit product weer op voorraad is. Indien dit product tegen die tijd voor de originele prijs wordt aangeboden, zullen dan het verschil in prijs voor deze nieuwe bestelling vergoeden. Je kunt contact met ons opnemen wanneer deze nieuwe bestelling aan je geleverd is, met vermelding van het nieuwe bestelnummer.
Hopende je hiermee, voor nu, voldoende geïnformeerd te hebben en onze excuses voor het ontstane ongemak.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je reageren op deze email.
Hier ga ik dus niet mee akkoord!
En trouwens, de bel kosten en tijd die ik er al heb ingestoken is al hoger dan het aankoopbedrag!
Dus kom echt met een beter aanbod dan dit.