De Greef Computers

Na veel gezeur met de-laptopper, heb ik de Sony Vaio A297XP bij de Greef besteld.

Ik wis dat deze niet direct op voorraad was en dat deze pas begin december in Nederland geleverd zou worden. Sony kennende kun je daar nog een week bij tellen.
Door de zeer goed shopsurvey van andere hieronder ben ik bij de Greef gaan bestellen.

Ik ben helemaal tevreden over de Greef. Op 22 november besteld en geld overgemaakt. Kreeg gelijk een reactie dat hij niet op voorraad was en dat (volgens Sony Planning) hij in de week van 1 december zou binnen komen. Ik dacht gelijk owk dat word de week erop. Maar nee, dinsdag 30 nov nog een mailtje gestuurd voor wat informatie. Binnen een uurtje een mail terug met daarin t bericht dat hij morgen bij mij thuis werd afgeleverd. Mega!!

Goed ingepakt, dudelijke factuur, zeer goede service, vriendelijk. kortom een 10 waard.

oh ja, de Sony Vaio A297XP is echt habba habba, hmmm. Heerlijk. Werkt vloeiend, heel mooi scherm (x-black) en zeer mooi design. Nadeel? Sorry, heb ik nog niet gevonde.

Scorekaart voor De Greef Computers