Zavvi

Bestel iets met spoed levering (waar je extra voor moet betalen, is het na de beloofde levertijd nog niet eens verzonden!
Ik bestelde iets op 4 december, met 4 dagen levertijd. Na 4 (werk)dagen is het nog niet verzonden dus ik annuleer de bestelling. Dit wordt geweigerd, want het is al verzonden... Vrijwel gelijktijdig ontvang ik een automatische mail met excuses omdat het nog niet is verzonden! Dus ik annuleer de bestelling nogmaals. Wordt wederom geweigerd omdat het al is verzonden, kan het retourneren na ontvangst, op eigen kosten! Ik geef aan dat het product nog niet verzonden is en ik dit dus niet accepteer. Ze zullen proberen het toch te annuleren. Een volle week later (inmiddels 14 dagen na bestellen!) krijg ik een mail met verzendbevestiging....
Het zou geleverd in 4 dagen, na 4 dagen kon het niet meer geannuleerd, vervolgens doen ze er nog 10 dagen over om het te verzenden?? Dat is mijn ogen simpelweg oplichting. Hier bestel ik NOOIT weer!

Betaal extra voor snelle levering in 4 werkdagen. Duurt het 14 dagen (!) voordat ze het uberhaupt verzenden (vanuit Amerika - dus gaat ongetwijfeld ook nog wel even duren voordat het aankomt). Annuleren van de bestelling wordt geweigerd. Oplichting dus.

Oplichters. Meer kan ik er niet van maken! Ze doen niks voor je en weigeren een bestelling die nog niet verzonden is te annuleren, wetende dat je het daarna eigenlijk niet kunt retourneren door hoge verzendkosten. Het is min of meer legaal, maar ik beschouw het als oplichting.

Scorekaart voor Zavvi