Google Store

Monopolistische behandeling, wij zijn google en wij doen dit! Schuilen achter protocollen, en eigenlijk word er iemand betaald om voor te lezen van de webpagina. Staat je vraag er niet tussen word er een "specialist ingeschakeld" waarvan de enige taak is om NEE te zeggen op elk verzoek. Waar ze je dan rustig een half uur op laten wachten. Zelfs een probleem als een missend huisnummer zoen ze niet sturen ze op. En je kunt bellen mailen wat je wil maar er word niks gedaan "want het staat toch goed". Maandenlang laten ze je wachten (half oktober besteld en half december nog niks ontvangen). Geen oplossing die word geboden behalve nog een keer betalen en bidden op je held retour wat gezien de levering (niet meer op voorraad) nog wel weer weken zal gaan duren. Wat een bedrijf het enige wat mij te boven schiet is de volgende quote "door klachten over service, verlenen wij geen service meer.

Zelf een adres invullen zonder huisnummer, dan nergens controleren, en bij het aangeven vanuit mij eerst ontkennen afschuiven naar DHL en wachten tot het te laat is en dan moet je het maar opnieuw bestellen en hopen op je geld terug. Zo ver gaan als de schuld geven aan DHL.

De medewerker die ik telefonisch sprak was vriendelijk. Maar dat is ook maar een roulette. De mailwisseling was vijandig om het een naam te kunnen geven met een kluitje in het riet sturen is het magische "protocol" zelfs van AliExpress mag je meer service verwachten.

Scorekaart voor Google Store