Allekabels.nl

Allekabels is de plek waar ik altijd terug kom om nieuwe kabels te kopen, ze hebben altijd alle maten en connecties die ik ook maar zou kunnen willen. ik vindt het ook erg fijn dat ze verschillende prijsklassen en stijlen aan kabels hebben waardoor het visueel cablemanagment er altijd beter van wordt!

bovendien is de webpagina erg fijn en is alles makelijk te vinden door de indeling.

super snel bezorgd, goed ingepakt en makkelijk door de brievenbus! niks aan op te merken!

als je een groter pakket aan verschillende kabels koopt wordt dit ook duidelijk op elke verpakking aangestipt waardoor het installeren van de kabels een plezier wordt!

nog nooit met allekabels contact op hoeven te nemen. all mijn orders zijn altijd snel doorgekomen en verzonden zonder problemen. alle emails die ik heb gekregen zijn ook altijd duidelijk en relevant wat heel fijn is om orders en verzendingen mee te checken!

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk