Simson Computers

Afgelopen week naar de winkel geweest om een 19" tft scherm te kopen. Zonde van de brandstof dus!! De verkoper wist mij compleet te verrassen met uitspraken als: Ik ga echt geen monitor voor u pakken zodat u hem even kan nakijken - als er 8 cm. vanuit het midden een of meer dode pixels zitten jammer voor u dan - normaal geeft geen enkele zaak garantie op dode pixels wij houden teminste die 8 cm. nog aan - als u een scherm wil nakijken dan neemt u die van de plank maar die is ook al lekker ingebrand dus daar hoeft u zich dan ook geen zorgen over te maken (natuurlijk wel de volle mep betalen voor een scherm wat al een tijd bij hun staat te draaien) enz.

Jammer Simson, het was een goede zaak. Waarschijnlijk is deze zaak te groot geworden en kunnen ze dit niet aan Maar aan mij (een zeer goede klant, ik ging hier ook altijd met mijn kennisen naar toe) zal u geen eurocent meer verdienen.
Wil je goed spul met goede garantie en een verkoper die weet waarover hij praat??? Loop deze zaak dan heeeeeeel hard voorbij.

Update:
Ik had dit verhaal dus ook naar Simson gestuurd. Eindelijk eeen reactie gekregen, hierin verteld Dhr. Simson himself:

Wij zijn geweldig, wij hebben altijd gelijk, wij zijn de allergoedkoopste, wij hebben de beste service en verder is iedereen gek (vrij vertaald)

Jammer dat het niet mogelijk is om lager te gaan dan een 4, Simson heeft recht op minder.

B.t.w. Leuk dat simson hier ook survey's invult, dat geeft ook al aan hoe hun werkwijze is. Hopelijk kijkt iedereen daar doorheen!!!!!!!

Scorekaart voor Simson Computers