AlgemeenTopwinkel, hier kopen wij al vele jaren.. soms zeer mooie promo's en dan is het goedkoper dan elders. Heb je toch te veel betaald kan je kosteloos retourneren en nog steeds elders bestellen. Dit ook zo als goederen beschadigd geleverd worden, retouren is nooit een probleem. Als je dit bij de klantendienst aangeeft besteden ze aan je nieuwe bestelling extra aandacht voor het verpakken zodat het vervolgens zeker zonder schade toekomt. Soms zeer zelden krijg je ook een cadeaubon of cadeautje thuis opgestuurd. Klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam, ook altijd gemakkelijk te bereiken per chat of mail. Tot bij de volgende bestelling weer..