LaCie externe harde schijf besteld en betaald (4 november). Op site stond dat je moest vragen naar de beschikbaarheid: volgens hen was het wel een 10 tal dagen wachten, wegens beperktere beschikbaarheid. Geen probleem, kan wel 10 dagen wachten, heb de schijf niet zo héél dringend nodig.
10 werkdagen later staat er echter op de site nog steeds bij order-status "not shipped", stuur dus even een mailtje om te horen hoe het ermee zit.
Mail terug: beperkte beschikbaarheid, dus nog wachten tot (waarschijnlijk) eerste week van december. Tsjah, ben er nu dus maar op aan het wachten, maar een maand wachten vind ik eerlijk gezegd toch niet helemaal correct, dan hadden ze dat toch even mogen melden bij de bestelling.
[edit] Nu (29 november) is de schijf eindelijk toegekomen. Over het algemeen ben ik wel tevreden over deze winkel, het enige bezwaar dat ik heb is het feit dat ze me bij de bestelling niets hebben laten weten dat het een maandje ging duren. Voor de rest lijkt het me wel een betrouwbare winkel.