Loveno I.T.

Okej, hier komt mijn waslijst:
Ik heb hier eerst een case gekocht, gewoon goedkoop standaard ATX met raampje, samen met een 15m cross. UTP kabel. Bestelling gedaan, onmiddelijk overgeschreven, en toen kwamen de problemen,... na 1 (!) maand wachten heb ik een mail verzonden met de vraag hoe lang het zou duren, nou, mailen kunnen ze zelfs niet want 2 weken later kreeg ik pas antwoord op deze mail, pas na 2 maanden na de besteldatum ontving ik deze goederen. En dit is niet een eenmalig probleem. Want ik ben zo dom geweest om 2 weken na die eerste bestelling (case met kabel) een andere bestelling te plaatsen voor wat zalman koelertjes (zm80c-hp en cnps7000Al, zij waren de goedkoopste als ik deze twee goederen tegelijk kocht) |:( . Nou, na 3 weken, nog niets gehoord, gemailt, en ditkeer werd er gewoon niet op geantwoord. Ik heb gebeld, alles zou goedkomen (jaja) en de goederen zouden dezelfde week nog aankomen, niet dus, deze bestelling heeft anderhalve maand in totaal geduurd.
Een van de ergste dingen: ik heb 15€ per bestelling betaald voor een snelle koerierslevering met het idee van "dan ontvang ik het wat vlugger" |:(
Kortom: ik heb er de tering aan dat ik nog zo dom ben geweest om er een tweede bestelling te plaatsen, wat ik nu heel goed weet is dat er absoluut geen derde bestelling komt ,...

Scorekaart voor Loveno I.T.