Ondanks wat negatieve reacties toch besteld bij belzaak.nl. Het ging hierbij om een Telfort 400 abonnement.
Dit is mij tot nu toe zeer goed bevallen. De bestelling werd supersnel afgehandeld. Ze hebben een ontzettend goed trace-systeem op hun website zodat de klant perfect kan zien hoe het met zijn order staat.
15-11-2004 - 14:50 wacht op de contracten
17-11-2004 - 12:05 Wij hebben het contract per post ontvangen
17-11-2004 - 17:36 De aanvraag is geaccepteerd met nummer: 06- xxxxx
17-11-2004 - 17:36 Simkaart verzonden met TPG Post
En vandaag dus binnengekomen, al met al super snel en zeer overzichtelijk.
De bereikbaarheid moet nog iets verbeterd worden, e-mails worden meestal binnen 24 uur beantwoord. Telefonisch is het echter wat minder. Ik heb een aantal malen moeten bellen voordat er iemand aanwezig was om de telefoon te beantwoorden. Toen ik die persoon aan de telefoon kreeg was deze overigens erg vriendelijk en duidelijk met antwoorden.
Daarom ook een zeer goed voor de support omdat zij mij prima geholpen hebben bij al mijn vragen die ik had.
De website vind ik toch wel een zwak punt van dit bedrijf. Als internetondernemer verwacht ik eigenlijk een duidelijk lijst met veel gestelde vragen. Deze zijn echter bijna overal nog leeg. De donkere uitstraling komt ook niet tengoede aan het gevoel dat je bij een betrouwbare winkel zit.
Laatste puntje is nog de openingstijden van de telefonische helpdesk. In e-mails en op bepaalde delen van de site is deze op maandag te bereiken terwijl op andere delen staat dat ze maandag gesloten zijn. Dit laatste is inderdaad zo maar is niet overal duidelijk aangegeven dus, slordig.
Al met al een goede ervaring en als ze op een aantal kleine puntjes nog wat verbeteren is het een top winkel.