AlgemeenZoekende naar een usb-c-dock kwam ik uit bij deze winkel. Naast de gerenommeerde merken (HP, Dell, Lenovo) leveren zij ook wat kleinere merken. De beschrijvingen bij de docks zijn behoorlijk uitgebreid, waardoor je goed kan selecteren/controleren. Uiteindelijk uitgekomen bij een i-Tec dock. Bestelproces verliep verder normaal.
VerzendingNetjes volgende dag geleverd via DHL. Doos werd opgevuld met luchtzakken.
KlantenserviceHelaas wel de after sales nodig gehad. Het dock gaf problemen met de ethernetpoort, ik had soms interrupties. Ik heb eerst contact opgenomen met de fabrikant (i-Tec). Ze gaven aan dat een nieuwere batch het probleem waarschijnlijk niet meer zou hebben. Na per mail contact te hebben gezocht met de winkel werd ik direct teruggebeld. Samen hebben we de verschillende opties door gesproken. Uiteindelijk erop uitgekomen dat ik twee docks opgestuurd zou krijgen. Één dezelfde om te verifiëren of het nieuwere model het probleem niet zou hebben. En nog een alternatief dock voor het geval ik weer dezelfde issues zou ervaren met het vervangende nieuwere model.
Zo gezegd, zo gedaan. Gelukkig bleek de nieuwe batch het probleem inderdaad niet meer te hebben en werkt alles nu dus naar behoren.
Al met al dus zeer tevreden over de afwikkeling.