DeShop.nl

Ik had om 21:30 een bestelling online willen plaatsen, maar er was me nog iets onduidelijk over het product. mailtje gestuurd en verwacht dat ik pas de volgende ochtend reply zou krijgen, maar die kreeg ik binnen 30 minuten!

Vriendelijk en duidelijk over het product (ging om een PDA hoesje, dus niet technisch). Misschien juist omdat er zo snel en persoonlijk werd gereageerd had ik even mijn twijfels over de professionaliteit van het bedrijf, maar bedacht me later dat dat een belachelijke omgedraaide wereld is. Pas als een bedrijf niet, of laat reageert op vragen zou het een 'drukke' en dus professionele site zijn? Nee! Dus mijn bestelling gedaan...

Meteen een bevestiging dat alles op voorraad was en zou worden verzonden als mijn betaling binnen was (overschrijving). Ik moest nog wel ff een mailtje erachter aangooien om te vragen (na 5 dagen) of de betaling binnen was en toen werd het meteen verstuurd.

Scherp geprijzde winkel, goeie afhandeling van de bestelling.

Scorekaart voor DeShop.nl