Coolblue.be

Ik heb al redelijk wat producten gekocht via coolblue, ik ben steeds enorm tevreden over het assortiment die zij aanbieden en vooral de super snelle levering en de klantendienst die bijna dag en nacht te bereiken is.

Ik heb, indien het product in voorraad is, het product steeds zeer snel en altijd op de oorspronkelijke leverdatum aangekregen. Ik kan de levering ook goed mee volgen wat het voor mij wel aangenaam maakt om te plannen dat er op dat moment iemand thuis aanwezig kan zijn.

Ik heb bij alle vlekkeloze leveringen, 1 keer voor gehad dat er bij het product iets te weinig was bij geleverd. Ik heb dankzij de geweldige klantenservice nog laat op de avond ( 23.10 uur) kunnen bellen en vrijwel meteen een oplossing aangeboden gekregen. Ik heb bovenop de goede en snelle service ook een kortingsbon van 10 euro gekregen voor het ongemak. Ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben over de aanpak van de klantenservice bij coolblue!

Scorekaart voor Coolblue.be