Coolblue.be

Website zoals gewoonlijk, verzorgd, mooie interface en gemakkelijk in gebruik.

Bestelling (Sony Smart TV 4K 49inch) ging vlot en zonder problemen zoals ik ook gewoon ben van Coolblue!

Voor de levering was alles ook inderdaad toppie! Bij de bestelling kreeg je een iets uitgebreide leveringstijd, maar op de dag zelf van de levering kreeg ik een tijdsperiode waarin de levering zou gebeuren en ook nog eens een berichtje wanneer en hoelang het nog zou duren vooraleer ze zouden toekomen wat echt veel heel leuk en ook wel gemakkelijk was!

De bezorger was vriendelijk en gaf zelf nog extra informatie zoals hoelang je garantie op jou product hebt en dat je een maand bedenk tijd hebt en indien niet tevreden je het gewoon kan terug laten ophalen door de bezorgers en je zodoende ook jou geld terug zal krijgen. Dus zeer tevreden over de levering ook maar had niets anders verwacht, want alles is sowieso al in orde.

Geen beschadigingen aan de verpakking en ook niet aan het toestel, alles zorgvuldig en goed ingepakt!

Over de klantenservice heb ik ook zeker niet te klagen, soms duurt het wel even vooraleer je een antwoord krijgt maar hou dan ook in uw achterhoofd, hoe druk het niet kan zijn en of problemen/vertragingen enzo.

Ik kreeg trouwens snel antwoord, op een goede en vriendelijke manier toen ik vragen stelde aan hen over de bestelling van de Smart TV die ik wilde bestellen. Ze hielpen me verder met de info om de juiste keuze te maken.

En om jullie niet op gedachten te brengen, nee ik zet niet zomaar een goede review hier op! Coolblue verdient dit en is het zeker waard van dit te krijgen na hun goede zorgen en diensten.

Trouwens ik laat namelijk echt niet veel reviews achter na een bestelling maar vind het nu wel de moment om dit wel te doen. Tenslotte u, bestaande of nieuwe klant die deze review nu tegenkomt en aan het lezen bent kan hier maar baat bij hebben.

Scorekaart voor Coolblue.be