AlgemeenExtra €8 betaald voor een M2 SSD om het product snel binnen 24 uur thuis te ontvangen, 3 dagen later is ie nog steeds onderweg. Oplichters in reclame, oplichters in beloftes. Verwijder a.u.b. Levertijd omschrijving, want die komen ze niet na.
VerzendingExtra €8 betaald voor een M2 SSD om het product snel binnen 24 uur thuis te ontvangen, 3 dagen later is ie nog steeds onderweg. . Verwijder a.u.b. 24uurs Levertijd omschrijving, want die komen ze niet na.
KlantenserviceBericht van klantenservice:
Goedemorgen, bedankt voor het bericht. We hebben dit direct nagekeken en spijtig genoeg is jouw bestelling blijven steken bij de vervoerder in het magazijn. We hebben dit direct met hun opgepakt en ze geven aan dat vandaag deze zending opnieuw wordt gesorteerd en de volgende werkdag bij je zal worden aangeboden. Onze excuses voor deze vertraging.
Beste xelos,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat jouw zending is blijven steken en wij onze belofte niet hebben waargemaakt. Dat is natuurlijk niet wat je van onze service mag verwachten.
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.
Alvast bedankt voor de reactie!
Groeten,
Redable