29-09-2004: Ik doe een bestelling bij Flexpro. Krijg een bevestiging en maak direct het geld over. Niet alles is er, maar goed, de missende onderdelen komen snel.
+- drie dagen later: Ik heb nog steeds niets gehoord omtrend de aankomst van het geld, de status van de bestelling oid. Ik bel op en een leverancier blijkt failliet te zijn. midden volgende week is het er.
6-10-2004: De bestelling moet er vandaag zijn, maar er is geen info naar mij gestuurd. Dan zelf maar een mailtje sturen. Vandaag de order versturen, of niet meer. De order wordt uiteindelijk geannuleerd.
8-10-2004: Nog steeds geen geld terug (past wel bij de andere goede service) en geene-mailtje met info over de terug gave. Dan maar even bellen. 'k Krijg een of ander onbenul aan de telefoon. Moet ZELF gaan zeggen wat hij moet gaan doen...
Volgende week zou ik het geld terug moeten krijgen... Ik hoop het maar, gezien deze vervelende ervaringen.
Over de service: Ik heb de eerste keer gebeld. Er werd mij geen oplossing geboden, anders dan wachten. De tweede keer weer niets. Dit terwijl het toch niet voorspoedig ging, van hun kant. vandaar een laag cijfer!
Conclusie (wat mij betreft): Ik koop hier nooit meer iets wat niet op voorraad is, of ik moet niet anders kunnen óf het moet verschrikkelijk schandalig goedkoop zijn (jaja... de nederlander)