Batterijservice

Een van mijn z-wave sensoren had een bijna lege batterij dus was het tijd om nieuwe te bestellen. Batterijservice kwam al snel als de voordeligste optie in beeld, en reviews leken ook in orde te zijn. De bestelling was snel geplaatst en de zoekfunctionaliteit op de site werkt goed, hoewel een optie om te sorteren op bijvoorbeeld prijs of prijs per mah een welkome toevoeging zou zijn. Prijzen worden duidelijk en correct getoond en er zijn meerdere betalingsverwerkers om uit te kiezen.

Nadat de bestelling was aangekomen heb ik met een batterijtester alle batterijen nagelopen en deze waren allemaal vol.

Verzending werd gedaan door middel van een gewatteerde envelop. Dat heeft als voordeel dat het door de brievenbus past en je dus niet thuis hoeft te blijven en biedt naar mijn mening voldoende bescherming. Hoewel de site in grote letters waarschuwt dat door corona het mogelijk kan zijn dat zendingen later aankomen dan normaal, was mijn zending zelfs te vroeg.

Scorekaart voor Batterijservice