Algemeen38" Dell monitor besteld.
Bestelling op zich ging redelijk zoals ik gewend bent van webshops.
24 uur levering volgens de site, 9 stuks op voorraad. Okay ze werken niet op zondag blijkbaar dus zou dinsdag worden, kan ik mee leven.
Lees verder bij verzending en klantenservice..
Conclusie, ik betaal liever meer dan hier nog wat bestellen.
Op zondag besteld, ik heb nieuwe monitor nodig. Redable werkt niet op zondag, dus site zegt dat monitor dan op Dinsdag geleverd wordt. Prima, dagje op laptop kan ik mee leven. Dus dan verwacht ik maandagavond/nacht wel een tracking code. Maar nee, dat werd dinsdagochtend pas. (Ingram Micro als verzendende partij)
Contact gehad met servicedesk van Redable en die zeiden dat pakket dinsdag nog zou worden afgeleverd. Ik zei als het veel te laat kom dat ik 'm misschien zou weigeren. Affijn ik dacht laat maar komen want ze hebben m'n geld toch al.
Woensdag zie ik in DHL tracking dat pakket onderweg is. Paar uur later lees ik in tracking "Geweigerd, wil niet tekenen" Terwijl niemand aan de deur is geweest.
Na contact met DHL blijkt dat Redable de levering geannuleerd heeft. Ze hebben zelf ook verder geen contact opgenomen of wat dan ook.
Dus geen monitor, maar wel geld pleite.
Zoals aangegeven bij verzending heb ik contact gehad met service desk over de levering van het pakket waarbij Redable zegt dat ze het pakket op maandag hebben verzonden. Maar na contact met DHL zeggen zij dat ze het pakket pas op dinsdag hebben ontvangen dus levering niet op dinsdag kan plaats vinden tenzij er van bepaalde express services gebruik gemaakt zou worden. Dus hier klopt iets niet in het verhaal.
En dan verder nog zonder contact op te nemen de levering annuleren? Dat gaat wel erg ver.
Dan moet ik nu nog m'n geld terug zien te krijgen.
Ik hoop niet dat ik m'n rechtsbijstandverzekering nodig heb.
Beste JustVodka,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat de levering op deze manier is verlopen en de zending volgens de vervoerder geannuleerd zou zijn.
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.
Alvast bedankt voor de reactie!
Groeten,
Redable