AlgemeenVorige week hier een Samsung The Premiere (nieuw model ultra short throw beamer) en ALR scherm (Edge 4K) aangeschaft.
In hun showroom de Samsung bekeken (gelukkig mocht dit weer sinds kort), en direct gekocht. De eerste modellen moesten nog binnen komen, een week later (netjes) ontvangen. Het ALR scherm brachten ze met hun eigen bestelwagen omdat het in een grote houten kist wordt geleverd. Uitgepakt naar binnen gebracht en samen opgehangen, top. Scherm en beamer samen geeft een fantastisch beeld, wij zijn er heel erg blij mee!
De beeldkwaliteit is zeker vergelijkbaar met onze vorige "normale" (niet short throw) beamer de Sony VW270, en dat is zeer positief bedoeld.
Bij ons deze beamer de vervanging van de TV en dat is een aanrader. Geen TV aan de muur geeft de woonkamer een veel chique-re uitstraling.
Beamer kwam met bezorgdienst, gewoon prima. Scherm werd door ze zelf bezorgd, dat was heel erg fijn (en uitgepakt, samen opgehangen).
KlantenserviceIn de showroom uitgebreid geholpen, vele modellen kunnen zien (ik kon gelukkig wat langer blijven dan de "officiële" afspraak)