AlgemeenOPLICHTERS!!!!Nooit hier wat bestellen mensen,je koopt iets retourneerd het netjes op eigen kosten en dan kan je zwaaien naar je geld.
Ze reageren niet op mails,je kan ze telefonisch niet bereiken.Ik heb tot nu toe al zoveel mails gestuurd dat ik mijn geld terug wil,zij sturen een mail 3 weken na mijn retournering dat het artikel niet schoon is terug gekomen,dat is een LEUGEN ik heb het artikel uitgepakt gezien en volgende dag al terug gestuurd….Mensen ik waarschuw u niks hier kopen,want respect voor de klant hebben ze ook niet en doen alsof ze overal alle recht op hebben en jij als klant maar niks mag zeggen!!!
Je moet zelf eerst 5/6 mails sturen zodat ze uberhaubt reageren
Het artikel
Is gewoon een aliexpres product waar ik 3 weken op moest wachten
Je kan niet met hun telefonisch in contact komen,alleen via de mail en dan met Jessica die heel brutaal is tegen de klant
Goedemorgen Pasa,
Wij hebben elkaar reeds gesproken en zijn beide van mening dat hetgeen berust op een misverstand!
Je ontving niet al onze mails, waardoor je het gevoel had dat wij je lieten hangen, wat zeker niet het geval is en was.:)
Item is retour genomen en aankoopbedrag is aan je gecrediteerd.
Zal binnen enkele werkdagen retour op je rekening staan.:)
Lieve groet,
I-Mania
Hi Pasa, Goedemorgen,
Tijdje geleden, maar het beruste destijds op een misverstand en hebben het samen goed opgelost!:)
Lieve groet,
Team I-Mania