AlgemeenCompetitieve prijzen, maar vooral complimenten voor de webshop interface. Vraag me af of het mogelijk is om nieuwe bestellingen bij lopende niet verzonden orders samen te voegen. Als zelfs dat mogelijk is, zou Redable één van de beste webshop interfaces zijn die ik ben tegengekomen de afgelopen jaren! Aangenaam verrast en wou sowieso een goede recensie plaatsen ondanks de mail met 10 euro korting voor het plaatsen van een recensie.
VerzendingVerzending vanuit Redable is goed. Op tijd verzonden, goed en veilig verpakt. Mijn bestelling werd verzonden door DHL. De keuze voor DHL maakt mijn beoordeling voor de verzending slechts goed i.p.v. uitstekend. DHL track en trace geeft in sommige gevallen nog een tijdsvak van een hele werkdag op (bezorging tussen 9 en 6). Bovendien werd mijn pakketje bij de buren bezorgd, zonder een notificatie / briefje in de brievenbus. Niet dat ik ontevreden ben met DHL, maar PostNL geeft in mijn regio een net betere ervaring.
Beste snoopdoge90,
Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en afhandeling.
We wensen je graag veel plezier met je aankoop!
Groeten,
Redable
Inmiddels ook contact gehad met klantenservice n.a.v. een kapotte Surface pen. Snel en persoonlijk te woord gestaan, werd gelijk doorverwezen naar MS / Surface klantenservice. Als ik daar niet uit kwam mocht ik gerust terug bellen, en dan zou Redable het regelen.
Uiteindelijk heeft Microsoft het stokje uitstekend overgenomen. Vrijdag contact gehad, maandag de nieuwe pen in huis zonder retouren!
Dus aftersales bij Redable was voor mij en deze casus ook een zeer goede ervaring.