Grandado

de klantenservice is om te janken. GEEN reactie. Er wordt niet gedaan wat ze beloven op het internet.

Beschadigde verpakking. Slordig ingepakt. Dit is echt niet te geloven...

Helaas is mijn bestelling totaal niet naar wens. Dit mede doordat ik zelf een beschrijving niet goed had gelezen, maar dit ook best onduidelijk stond aangegeven. Ik had het vermoede dat ik twee kinder zitzakjes had besteld, maar dit bleken achteraf alleen de hoezen te zijn. (En dat voor die prijs, belachelijk)

A fijn... ik wil mijn artikelen retourneren, maar dit kan enkel als je via de chat service contact opneemt. Dit heb ik al 5x gedaan en steeds wordt er aangegeven, uw retour aanvraag wordt uitgezet bij desbetreffende en u ontvangt een retour formulier per mail.

Je raad het al, tot op heden heb ik geen formulier mogen ontvangen. Enkel een ontzettend slecht Nederlands geschreven mailtje, 'geef me reden van retour zenden'. Dit heb ik al 100x aangegeven in de chat. Mijn artikel is niet beschadigd of iets, dus ik hoef geen foto's in te sturen zoals er ook wordt aangegeven per mail, ik wil gewoon mijn artikel terug sturen omdat dit niet naar wens is. Ik heb al 3x het mailtje beantwoord maar tot op heden nog steeds geen antwoord. Mijn geduld raakt echt op.

Kortom de klantenservice is om te janken. Wat een belachelijke situatie. Ik heb gewoon het recht mijn spullen retour te zenden toch? Zo moeilijk is het niet om een formulier toe te sturen zoals hoe jullie aangeven op de Website........

Mocht iemand tips hebben hoe ik mij artikel kan retourneren zonder formulier hoor ik dat heel graag.

Scorekaart voor Grandado