Kijkshop.nl

14 januari Product (laptop) besteld (1280 euro) dat volgens de website ruim op voorraad was. "Bestellen, volgende dag in huis". Na twee dagen nog niets gebeurd.
Na gebeld te hebben: product is niet op voorraad en voorlopig niet leverbaar.
Ik mag de bestelling annuleren. Al niet fijn.
Vervolgens hoor ik weken niets, krijg mijn betaling niet terug, wordt bij bellen na 12 minuten er uit gegooid en op mails wordt niet gereageerd.

Ik maak mij dan zorgen of ik mijn geld nog terug zal krijgen en zet een negatieve reactie op Klachtenkompas.nl. Ook daarop hoor ik niets.

Op 4 februari zoek ik contact met Thuiswinkel.org waarbij ze zijn aangesloten. Na een verklarende mail wordt beloofd contact op te nemen met Kijkshop en zowaar krijg ik een bericht dat ze het heel erg betreuren maar dat het erg druk is en afdeling dit en dat... Maar dat het geregeld wordt.

Uiteindelijk krijg ik, na nog een paar keer een mail te hebben gestuurd naar Thuiswinkel.org op 17 februari mijn geld terug gestort. Ik was opgelucht, 1280 euro is een heel bedrag.

Kortom, gelukkig wel mijn geld terug, maar veel gedoe en tijd aan kwijt geweest en tot het laatst spannend of ik het sowieso zou krijgen. Ik loop voortaan met een grote boog om Kijkshop.nl heen. En zoek bij zulke bedragen voortaan eerst naar reviews.

Niets verzonden ofschoon product ruim op voorraad zou zijn. Het innen van de betaling verliep wel heel soepel :-(

Een keer iemand gesproken na lange wachttijd, daarna automatisch na 12 minuten er uit gegooid.
Geen reactie op mail, behalve als ik me had beklaagd bij Thuiswinkel.org

Scorekaart voor Kijkshop.nl