AlgemeenKeychron K1 gekocht bij deze winkel. Het toetsenbord werd netjes verpakt de volgende dag geleverd. Hoewel een erg mooi toetsenbord kon ik er niet aan wennen. Veel dubbele toetsaanslagen. Na een maand gebruik te hebben gemaakt van het toetsenbord heb ik contact gezocht met de winkel om een ander toetsenbord te proberen (Keychron k8).
Dit was geen probleem en zonder extra kosten heb ik het toetsenbord om mogen ruilen.
Prima maar niet overdreven verpakt werden de toetsenborden opgestuurd. Beide keren de zelfde dag opgestuurd en de volgende dag in huis.
KlantenserviceContact met de klantenservice via de chat op de website was erg snel en soepel. Het ticketsysteem werd in eerste instantie iets trager op gereageerd dus vandaar dat ik de chat opgezocht heb.
Na het terugsturen en afleveren van het eerste toetsenbord duurde het helaas ook iets langer dan gewenst (2 dagen) voordat de shop contact opnam. Wederom via de chat contact gezocht waar ook toegegeven werd dat er een kleine achterstand was. Na het chatgesprek was het de zelfde middag geregeld en een nieuw toetsenbord opgestuurd.