Allekabels.nl

Op 26 december bestelling geplaatst.
9 januari contact gehad met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Allekabels heeft mijn bestelling geannuleerd omdat sommige producten niet meer beschikbaar zijn, ik ben hier niet over de beschikbaarheid geïnformeerd.

Wederom opnieuw een bestelling geplaatst.
10 januari heeft PostNL het pakket ontvangen en zou 1 dag alter afleveren bij mijn adres.
18 januari contact gehad met Allekabels met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Reactie van allekabels: Wij zien dat uw bestelling in handen is van PostNL, zie onderstaande track en trace:
Nogmaals verzocht om te onderzoeken waar mijn bestelling blijft.

19 januari een toezegging gekregen van Allekabels gekregen dat in week 3 mijn bestelling afgeleverd wordt.
24 januari contact gehad met allekabels met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Hierop volgende reactie gekregen; Wij gaan hiervoor een onderzoek starten bij PostNL. Zodra wij een terugkoppeling krijgen van PostNL, zullen wij u direct benaderen.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren en de opgelopen vertraging.

Tot heden geen reactie ontvangen.

Mijn bestelling van 9 januari is tot heden (2 februari) niet afgeleverd.

Van Allekabels heb ik tot heden (2 februari) geen oplossing aangeboden gekregen.

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk