Redable.nl

Via Redable een dock besteld. Bestellen gaat uitstekend, verzending ook uitstekend (werkdag later in huis). Site ook erg duidelijk, o.a. gratis retouren staat overal zeer duidelijk, top. Is een reden om er te bestellen!

Bij ontvangst blijkt dat het niet het juiste dock is.
Ik wil deze dus graag omruilen. Echter tot mijn grote ongenoegen wil Redable de retour niet accepteren, omdat ik bij het bestellen mijn bedrijfsnaam heb toegevoegd. De reden: De doos is geopend en het is een zakelijke bestelling. In onze algemene voorwaarden staat dat we dan geen retour aannemen.

(1) overal staat 'gratis retouren' en (2) het gaat om standaard (bruine kartonnen) verpakkingsdoos, die dus niets met het product te maken heeft.

Probeer nu maar eens contact te krijgen met Redable. Contact kan alleen per mail. Contactafspraken worden niet nagekomen.

Kortom: als je als onderneming voorwaarden hanteert dat zakelijke bestellingen niet retour gestuurd kunnen worden, is dat prima. Maar zet dit dan niet levensgroot op je site en ook niet bij het product (dit staat er zelfs als je aanvinkt dat je 'excl. btw' bedragen wilt zien).

Kortom: bestel je iets waarvan je 100% weet dat het niet retour hoeft en je geen klantenservice nodig hebt, dan kun je hier prima bestellen. Anders absoluut elders bestellen.

Prima verzending.

Telefonisch goed bereikbaar, echter beloften als "we gaan het uitzoeken en komen er erop terug" en "uiterlijk morgen krijg je een reactie" worden niet nagekomen.

Beste greatmarked,

Bedankt voor je review!

We vinden het heel vervelend om te lezen, dat je onze service en afhandeling op deze wijze ervaart, zeker gezien we onze uiterste best doen om via alle kanalen goed bereikbaar te zijn. Wij kijken graag met je mee naar deze situatie. Hiervoor kun je onder vermelding van het ordernummer contact met ons opnemen via klantenservice@redable.nl.

Groeten,

Redable