Algemeen13 januari 2021 speakerkabel en een optische kabel besteld. Nog steeds niets ontvangen. Geprobeerd via het contactformulier te mailen met het bedrijf, lukte niet. Geprobeerd te bellen met het bedrijf, lukte niet. Gaat niet echt lekker bij alle kabels.
Deze review ook op trustpilot gezet afgelopen vrijdag. Naar aanleiding hiervan een mail gehad van allekabels.nl met het verzoek mijn telefoonnummer te mailen zodat ze mij kunnen bellen om e.e.a. op te lossen. Gelijk terug gemaild en mijn telefoonnummer gegeven en gezegd dat ze me gelijk terug kunnen bellen. Niets gehoord. Vervolgens weer gemaild en gezegd, dat ze mij maandag na 13.00 uur kunnen bellen. Niets meer gehoord. Nu gemaild en gezegd, dat ik mijn bestelling wil annuleren. Ben benieuwd of en wanneer ik het door mij betaalde geld nog terug zie.
Aanvulling: inmiddels is het geld terug gestort door alle kabels naar aanleiding van mijn annulering van de bestelling. Bij reviews op andere sites werd ik weer verzocht contact op te nemen met alle kabels om tot een oplossing te komen. Kennelijk weet de linkerhand niet wat de rechterhand doet binnen het alle kabels team.
Zoals eerder omschreven in de toelichting bij de algemene beoordeling
KlantenserviceZoals eerder omschreven in de toelichting bij de algemene beoordeling