Beat-it.nl | alleen zakelijk

24 December: Bestelling geplaatst. 5 Op voorraad werd vermeld op website. Levertijd 1-4 werkdagen volgens de website. Dus bij 5 op voorraad verwacht ik toch wel binnen een week geleverd te krijgen. Bestelde item was namelijk nodig op 12 januari voor een 3 daagse bijeenkomst, ruim op tijd lijkt me.
Betaling bestelling: Op rekening. (staat nergens vermeld dat je moet voldoen aan bepaalde voorwaarden, de optie is er gewoon)
Ze schermen ook op de site met: Betalen na levering!
Zoek je verder bij betaalmethoden staat er dat een VOF de eerste order vooruit moet betalen....

28 December: Eerste reactie: Het is uw eerste bestelling bij Beat-It, u kunt niet op rekening bestellen. Daarop direct met overschrijving geld overgemaakt en per e-mail melding van gemaakt.

30 December: Bericht dat de betaling is ontvangen.
Per email gevraagd wanneer het verstuurd zal worden?

5 Januari: Toen pas reactie, en wel: Het is een back-order, wordt pas 13-januari (!!!!) geleverd en zal waarschijnlijk 14-januari bij u zijn.

Mijn reactie: Wel apart als er bij bestelling 5 op voorraad staan, en op deze dag (5 januari) er nog 3 in voorraad staan. (bel voor reservering)
Voorraad is voorraad toch?

Volgens hun eigen website komt een back-order alleen voor als er GEEN voorraad is. Toch blijft tot mijn uiteindelijke leveringsdatum van 21 januari staan: 3 op voorraad.

12 Januari: Tussentijds geen reactie op mijn opmerking of iets dergelijks. Maar een statusupdate: 13-januari levering, waarschijnlijk 14 januari bij u thuis.
Bestelt om 12 januari te gebruiken, dat ging dus niet meer lukken, via kennissenkring tijdelijk wat geregeld.

16 Januari: Niets meer gehoord, niks ontvangen. Toen maar mailtje weer gestuurd: Computer al binnen?

19 Januari: Jawel, weer eens reactie. Wat denk je? Helaas, het is een Back-order, pas 28-Januari (!!!) geleverd en 29e waarschijnlijk bij u.
Terwijl op dat moment nog steeds op website staat: 3 in voorraad (bel voor reservering)
Mijn gedachte dus opnieuw, is er nu voorraad of is er nu voorraad? Nogal een misleiding als iemand iets wil bestellen.

Mijn reactie die dag per e-mail: hoe slecht ik het wel niet vond hoe deze bestelling werd afgehandeld.
Op moment van bestelling op 24 december waren er 5 (!!) in voorraad en het is inmiddels 19 januari en nog geen computer tot 28-januari waarschijnlijk.
Nu eens de Drs. Raymo in CC gezet , hopende dat er wellicht wel eens reactie komt binnen 48u....

20 Januari: Warempel, binnen 24u een reactie: Meneer, tegen de tijd dat u had betaald was de voorraad weg.

Nou STEL, dat is zo , had dat dan gemeld op 28 December toen u mij om een andere betaling vroeg.

Simpel: Meneer , u kunt nu nog betalen, maar het zal een back order worden!

Dan bestel ik het lekker ergens anders.
Daarnaast, pas dan netjes je website aan: UITVERKOCHT tot eind januari!
Nee , constant erop laten staan: 3 op voorraad. Pure misleiding om mensen te laten bestellen.

Maar wat denk je, dezelfde dag ineens een e-mail: Ze zijn NET binnengekomen!

Wat een toeval weer.

20e verzonden, 21e in huis. Eindelijk.

Veel te laat geleverd uiteraard, als je op 24 december iets bestelt en het op 21 januari eindelijk ontvangt. Dit vooral terwijl het op: IN VOORRAAD staat.

Na ontvangst van mijn bestelling, eindelijk, nog eens wat bekeken op internet en dat had ik eerder moeten doen. Nogal wat vergelijkbare recensies te vinden van dit gebeuren.
Zelf ook een negatieve review geplaatst op google voor deze webshop.

Warempel, ze worden steeds vlugger bij Beat-It, als reactie plaatsten ze een negatieve review met foute informatie bij mijn bedrijf OVER deze bestelling :-)

En een email erachteraan met als zin: 'Die heb je terug hoor....'

Nou wat een geweldig professionele reactie van deze zogenaamde Drs. die denkt verheven te zijn boven iedereen.

Mijn antwoord: Dat het wellicht meer over Beat It zegt dan over mij en dat ik zelf verstandiger had moeten zijn eerst de recensies te lezen voor bestelling.

Dan gaat de man nog op de persoonlijke tour reageren en daarbij denken te weten hoe mijn bedrijf in elkaar steekt.

Beste man, bij deze: Probeer het bij jezelf te zoeken, steek eens de hand in eigen boezem en probeer je bedrijf wat beter voor de dag te laten komen.

Voor mensen die willen bestellen:

Uw bestelling zal vast een keer aankomen, uiteindelijk.
Verder is service, klantvriendelijkheid en communicatie bij BEAT IT ver te zoeken.

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk