JBL

Probleem (opzwellende batterij) gehad met JBL Go 1. Pas na melding bij nNVA / Opta kwam JBL in actie met intern onderzoek en échte compensatie.

2x een JBL Go (2 én 3) besteld/gekregen. Prima; vlotte levering en verpakt in no-nonsense doos.

Mijn 3 jaar oude JBL go bleek defect (batterij zwol op, kon nauwelijks nog laden) en dit heb ik aangekaart bij de klantenservice van JBL/Harman Audio. Eerst was het advies: gooi maar weg, hier heb je 7,50 korting op een nieuwe uit onze webshop. Die levering (een JBL Go 2 ditmaal, voor een schappelijke Eur 22,50) verliep vlekkeloos.

Maar, nadat ik het defect - leek mij toch ook een veiligheidskwestie - had gemeld bij de nVWA en deze afgehandeld werd door de OPTA, kwam ik toch weer in contact met JBL/Harman, waarbij ze tóch interesse hadden in de defecte Go voor onderzoek van het defect. Hierop kreeg ik alsnog gratis een JBL Go 3 aangeboden. Ook die levering ging overigens perfect; toch een totaaloordeel "voldoende" omdat de klantenservice in eerste instantie adequater had mogen reageren.

Akkoord, anderen zouden de kapotte GO 1 inderdaad zonder omkijken weggegooid hebben, maar ik kies altijd graag iets meer voor grondige veiligheid.

Scorekaart voor JBL