Warenhuisservice

Een Pioneer DV-575-AS besteld. Een nieuw type dvd-spelers. Maandags besteld en dezelfde avond een mailtje met dat zodra het geld binnen was het geleverd zou worden. Bij de bestelling had ik een vraag gesteld of ie regiovrij geleverd kon worden. Hierop heb ik nooit reactie gehad.

Na een week maar eens gebeld waar ie bleef. Reden: Omdat het een nieuw type was, was ie nog moeilijk leverbaar. Na meerder telefoontjes met vragen over de status krijg ik de speler 3,5 week later.

Ik werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan en na het laatste telefoontje zegden ze mij ook toe zodra er een zending was, dat ik de eerste zou krijgen. Dit is ook gebeurt, want een dag later kreejg ik een bericht dat ie verzonden was en de volgende ochten om 9:30 stond er iemand met het pakketje aan de deur.

Voor leveringsproblemen heb ik negrip. Alleen erg jammer dat ze niet doen wat in hun leveringsvoorwaarden staat namelijk de klant op de hoogte houden van de verwachte levertijd.

Scorekaart voor Warenhuisservice