AlgemeenZaterdag 12.30 een usb netwerkadapter besteld. Dus ruim voor 22.00!!!
Product was voorradig volgens de website. Vandaag opeens niet meer.
Ook geen bericht van mogen ontvangen.
Dinsdagavond nog niets mogen ontvangen. Woensdag 9.00 heb ik deze adapter dringend nodig omdat de cursussen ivm corona online worden gehouden.
Dus voor 22.00 besteld, morgen in huis is een fabeltje. Dat het 1 dag langer duurt, geen probleem. 2 dagen wel.
Track & Trace code heb ik ook niet mogen ontcangen.
Na, 1,5 week krijg ik het product eindelijk binnen. Contact krijgen met Alle Kabels is op geen enkele manier mogelijk. Juist omdat ik het product dringend nodig heb, had ik dit bij Alle Kabels besteld. Voor 22.00 besteld, de volgende dag in huis is blijkbaar een lokkertje. Als dit niet mogelijk is, laat dit dan weten. Dan weet de klant waar deze aan toe is. Door niets te laten horen raakt de klant het vertrouwen kwijt. een kat in de zak is dan de gedachte. Tip voor Alle Kabels. Laat de klant iets weten mbt de levering en reageer op telefoontje en e-mails.
Dit voorkomt een hoop ergernis en wantrouwen.
Telefonisch is de klantenservice niet te bereiken!!! blijft continue bezettoon. E-mail word niet op gereageerd.
Bedankt voor uw beoordeling!
We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling.
Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij vragen hierbij of u bereid bent om contact met ons op te nemen?
U mag ons hiervoor benaderen op review@allekabels.nl.
Het Allekabels team