AlgemeenOp 4 december kerstverlichting voor buiten besteld. Verlichting opgehangen op 18 december. Na een paar dagen gedeeltelijk defect. Één deel brandt terwijl een ander deel van de streng het niet meer doet. Kan gebeuren zou je zeggen dus even de “klantenservice” van Allekabels gebeld voor de aanvraag van een retour formulier om e.e.a. op te lossen. Na vele malen gebeld te hebben (zéér slecht bereikbaar) krijg ik iemand aan de lijn. Ik uitgelegd wat het probleem is....... Komen er een hoop nogal domme vragen:
“Klantenservice: Waar hangt de verlichting?”
Ik antwoord, buiten in de tuin aan het hek.
“Klantenservice: Hangt hij in de regen en wind?”
Ja, antwoord ik, buiten, want dat is de bedoeling van deze verlichting.
“Klantenservice: Deze verlichting is IP44 gecertificeerd krijg ik als antwoord en wij kunnen dus geen garantie geven”
Ik zeg IP44 gecertificeerd dus.....en
“Klantenservice: Deze verlichting kan niet in regen en wind hangen en zeker niet permanent”.
Ik zeg de verlichting hangt er net een paar dagen en alleen voor de kerst. Dan is de info op de site dus niet duidelijk en misleidend.
Na verder zoeken op de site inderdaad een verborgen link gevonden met de omschrijving van Allekabels wat IP44 inhoud. Deze is nogal aangepast in het voordeel van Allekabels. In de officiële omschrijving van de IP certificering staat dat IP44 geschikt is voor regen en plenzen vanuit alle richtingen met een maximum van 10 liter per minuut!
Enfin, mijn probleem wordt dus niet opgelost en ik waarschuw dan ook een ieder die met dit bedrijf in zee wil gaan. Mijn advies......NIET DOEN!
Iets vertraagde levering. Probleem ligt wellicht bij koerier.
KlantenserviceSlecht bereikbaar en nogal domme vragen tijdens het telefoongesprek. Weinig professioneel en incompetente medewerker.
Bedankt voor uw beoordeling.
We bieden onze excuses aan voor uw mindere ervaring met onze dienstverlening.
Graag willen we de kwestie met u bespreken om samen tot een passende oplossing te komen.
We gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres.
Het Allekabels team
Gelukkig is mijn klacht alsnog naar alle tevredenheid opgelost. Chapeau 👍 !