AlgemeenIbood kan bestelde producten na ruim 2 weken niet leveren.
Na melding via email krijg je bericht dat de producten retour verzonden worden naar Ibood. Ibood stort het geld terug.
Ibood kan niet leveren....
Op 11 december een bestelling geplaatst, zou 22 december geleverd worden, door drukte naar 27 december. Op 27 december krijg ik melding van DHL dat het juiste ingevoerde adres niet klopt. Pakket wordt retour verzonden naar Ibood. Ibood kan de producten vervolgens niet leveren en het geld wordt terug gestort. Ben al jaren klant bij Ibood maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Denk goed na voor je iets besteld bij Ibood.
De klantenservice schrijft zonder enige nuance dat de producten niet meer geleverd kunnen worden door het systeem dat gehanteerd wordt. Heel frustrerend is dit.
Beste Michel,
Het klopt dat hetzelfde pakket niet nogmaals verzonden kan worden (met een nieuw adreslabel). Retour ontvangsten worden bij ons via een apart proces verwerkt. Wel kijken we of er extra voorraad beschikbaar is om een nieuwe verzending te kunnen aanbieden, maar dat is helaas niet altijd mogelijk omdat we een dagdealaanbieder zijn en niet met een vaste voorraad werken. Anders hadden we dat graag voor je geregeld.
Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team