AlgemeenWas wat huiverig om hier te bestellen. Mijn Office365-abo zou automatisch verlengd worden 2 maanden geleden. Dit uit gezet en contact gezocht met dit bedrijf. Ze hebben wat uitleg gegeven. Ondertussen kwam Microsoft met het aanbod om me 2 maande gratis het pakket te geven als ik weer automatisch zou verlengen en had respijt tot 1-1-2021. Gisteren de stoute schoenen aangetrokken, wederom geannuleerd, maar dit keer geen aanbieding van MS. En ondertussen bij Licentie2Go maar besteld. Binnen enkele seconden al een mail en kon de sleutel ophalen. Ingevoerd bij MS, en doordat ik daar weer koos voor automatisch verlengen een bonusmaand gekregen zodat ik nu tot 1-2-2022 'onder de pannen' ben en bijna 35 euro heb bespaard.
Je kan ook de licentiereminder aanzetten, dus januari 2022 maar even kijken of er weer zo'n leuke aanbieding is.
Tja, het is een licentiesleutel voor Office 365. Niet heel spannend. Pakket werkt. ;-)
KlantenserviceHeb geen klachten, maar ze reageerden wel prompt op mijn bericht. Maar ja, dat kan natuurlijk een marketingtruuk zijn. ;-)