Zavvi

Ik had er nog nooit besteld maar met black friday hadden ze leuke deals dus waagde ik het er eens op...

Als ik de reviews hier zo lees hebben er een hele boel mensen dezelfde ervaring.
Aangezien het om steeds weerkerende problemen gaat, raad ik iedereen af hier te bestellen!

Een maand later heb ik nog steeds niet alles ontvangen. Want als je meerder dingen besteld wordt dit allemaal apart verzonden.

Ik heb begrip voor eventuele vertragingen op leveringen in de huidige omstandigheden, ook al is een maand extreem lang. Maar zolang alles maar aankomt denk ik dan.

Waar ik echter totaal geen begrip voor kan opbrengen is dat ik plots bij levering van één van de pakjes ik dan €46,50 moest bij betalen! Zo is het natuurlijk makkelijk om lage prijzen te promoten.

Complete oplichting!
Als ik op een website bestel die eindigt op .nl zouden er geen verborgen import kosten mogen zijn (tenzij expliciet vermeld bij het afrekenen).
Het is me ook een raadsel waarom op dat ene pakketje wel moest bij betaald worden terwijl ik er al andere had aangekregen die van exact dezelfde locatie (in de UK) verzonden zijn waar dit dan weer niet voor nodig was.

Via hun contact formulier geinformeerd naar waar mijn bestelde artikelen bleven, maar buiten een auto-reply geen verder contact gehad.
Ondertussen is op één na alles wel geleverd, inclusief de extra verrassing van hierboven...

Scorekaart voor Zavvi