PCModShop

ruim een maand geleden mod (cable mesh etc) artikelen bij hun bestelt, waarvan een overgroot deel niet op voorraad was bij hun leverancier en eind deze maand binnen zou komen.
afgelopen woensdag de artikelen binnen gekregen, keurig verpakt. top!

heb meerdere malen artikelen gewijzigd/toegevoegd aan mijn bestelling, altijd kreeg ik snel en vriendelijk antwoord ook over de levertijd van de toevoegingen. Als producten een extreem lange levertijd hadden kwamen ze met goede alternatieven, spreekt van kennis.
Ook over product specifieke vragen weten ze goed antwoord te geven, dus met technische kennis zit het wel goed.

verder hebben ze een ruime assortiment, en producten de er niet instaan kunnen ook bestelt worden, zoals bij mij het geval was. deze producten werden dan ook meteen toegevoegd aan het assortiment!

als ik in de toekomst nog meer mod artikelen nodig heb, zal ik ze zeker bij hun bestellen.

eventueel kunnen ze de website nog wat mooier (minder standaard) kunnen maken, ook de bedrijfsgegevens vermelden op hun website zou niet overbodig zijn. maar dat is makkelijk op te zoeken via kvk.nl, domein whois of natuurlijk tweakers.net ;)

Michael bedankt! ga zo door

Scorekaart voor PCModShop