gsmpunt

Jammere is dat wij een scherm protector kochten van ruim €20 en deze bij het aanbrengen (volgens beschrijving) gelijk barstte onderin. Dit gemeld en men gaat er gelijk vanuit dat je zelf iets verkeerd doet. Terwijl het ook kan voorkomen dat er een broos stukje in het glas zit wat de barst veroorzaakt als er druk op komt dus bij het aanwrijven. Ik had echt mijn geld niet terug hoeven hebben maar een tegemoetkoming van 20% korting BIJ EEN VOLGENDE AANKOOP vond ik onacceptabel. Ze reageren nu gewoon niet meer. 50-50 of een nieuwe protector was mijn voorstel maar zij vonden de bovenstaande regeling meer dan billijk en gaven mij echt het gevoel dat ik aan het liegen was over het ontstaan van de barst. Dit terwijl ik foto’s mee stuurde van de protector die met aanbreng stickers en al gebarsten te zien was. Ik bestel wel weer in China want voor €20 verwacht ik wel betere kwaliteit en zeker ook meer service!

De manier waarop je behandelt wordt. Er wordt in twijfel getrokken of je de waarheid wel spreekt en niet zelf het scherm kapot hebt gemaakt. Erg jammer want als ze een nette klantvriendelijkere oplossing hadden geboden was het prima geweest en hadden we beiden ons verlies gepakt

Scorekaart voor gsmpunt