AlgemeenHet product dat ik kocht stond op dat moment scherp geprijsd, maar het bestelproces gaf me de indruk dat er enkel robots in die webshop werken.
De communicatie is heel artificieel naar mijn gevoel. Er was iets fout gelopen bij het bestellen en dat leverde een paar extra standaard berichten op maar geen oplossing.
Pas na een paar pogingen om hen te contacteren om het probleem uit te leggen heeft uiteindelijk een mens mijn opmerking behandelt.
Enkel als ze me straks écht een kortingsbon geven voor deze review of als hun prijs weer vér onder die van de concurentie zit zal ik misschien nog eens iets bij hen kopen (en hopen dat ik nooit iets moet retourneren)
Gewoon goed, op twee dagen werd het product bij ons afgeleverd.
KlantenserviceIk heb een foute bestelling 2 keer geannuleerd omdat ik geen bevestigingsmail kreeg. Pas de dag erna kreeg ik 2 mails die de annulatie bevestigden MAAR de status bleef op 'in behandeling' staan.
Later kreeg ik ook twee keer een betalingsherinnering (waar ik twee keer via mail op gereageerd heb, zonder tegenreactie)
Uiteindelijk heb ik de Chat functie gebruikt, die liet weten dat er geen medewerker beschikbaar
's Anderendaags kreeg ik dan toch een mailtje van een mens die melde dat hij een foutje in het systeem rechtgetrokken had.
Beste Nikolaas,
Hartelijk dank voor uw feedback. Deze is erg waardevol. Wij zullen vanuit quality management uitgebreid naar uw feedback kijken.
Zou u mij via klantenservice@centralpoint.be kunnen laten weten over welke specifieke orders bovenstaande gaat?
Alvast bedankt!
met vriendelijke groeten,