MaxPC

Nadat mijn MSI K7N2 delta moederbord kapot is gegaan even contact opgenomen met MaxPC om het terug te sturen. Binnen een paar uur een reactie terug met voorwaarden en uitleg over het terug sturen. Ik had er wel vertrouwen in dat het goed zou komen. Moederbord netjes verpakt en aangetekend met verzekering opgestuurd (mobo koste nieuw €125) op 29 juni.

Daarna al 3 x een email gestuurd met de vraag of het moederbord was aan gekomen (ivm verzekering verzending), en of er al iets bekend was. Geen reactie! Erg slechte service van MaxPc, het is toch een kleine moeite even te laten weten dat het moederbord goed is aangekomen, en wat er nu mee gaat gebeuren?!? Ik baal behoorlijk van de slechte bereikbaarheid, dit is geen manier om met je klanten om te gaan!

Edit:

Heb inmiddel een reactie gekregen van maxpc dat het moederbord goed is aangkomen, en dat ze niet eerder konder reageren i.v.m. vakantie (een out of office melding was beter geweest natuurlijk). Ben benieuwd hoe de verdere afhandeling gaat verlopen...

Ik zal hier nog even laten weten hoe de verdere afhandeling is verlopen, en zal dan ook de punten aanpassen.

Scorekaart voor MaxPC