iEar' | Ultimate sound and vision B.V.

Eigenlijk heb ik een vergelijkbare ervaring zoals wel meer mensen hier met I-Ear.

In eerste instantie (tijdens aankoop) een prima en vlotte, klantvriendelijke ervaring.

Via internet een McIntosh bij deze zaak gekocht voor een behoorlijk bedrag. Bij aankomst snel proberen natuurlijk, echter had de versterker gelijk meerdere defecten.
Onmiddellijk telefonisch melding van gemaakt en er werd gezegd: U kunt het apparaat ter reparatie opsturen, omruilen voor een vergelijkbaar of ander product of u kunt uw geld terugkrijgen.

Keurige afhandeling en voorstelling van zaken zou je denken …..

We hebben voor de laatste optie (geld terug) gekozen en de versterker persoonlijk teruggebracht.
RMA formulier gekregen, het geld zou binnen een week retour komen.
Je raadt het al, alles wat kwam: geen geld. Bellen, mailen, bellen en nog eens bellen, geen geld.
En nog mooier, men gaf na 2 weken per mail te kennen even 700 euro achter te willen houden, want het ( !!! defecte !!! ) apparaat was uit de verpakking geweest en kon niet meer als nieuw verkocht worden …… Na die mededeling zou je denken dat we het aankoopbedrag minus de genoemde 700 euro terug kregen... Mis! Ook dit bedrag niet dus …..

Lang verhaal kort: na weken van gedoe, tussenkomst van een advocaat en een gerechtelijke procedure eindelijk ons geld terug. En een hele nare ervaring rijker.

Dus voor mij: I-Ear nooit meer.

Men doet zich voor als een club, in het topsegment verkopende, HiFi enthousiastelingen. Helaas gaat onder deze schil gewoon een stel ordinaire dozenschuivers schuil, die bij problemen onder hun eigen verkoopvoorwaarden proberen uit te komen. Zoals hieronder reeds genoemd: een naar 'oplichterij' riekende manier van werken. Nooit eerder mee gemaakt. Vieze smaak aan deze winkel overgehouden.

Scorekaart voor iEar' | Ultimate sound and vision B.V.