eGlobal Central Nederland

Op 1 november een Ipad 2020 versie besteld, zoals overal te lezen is wordt de leveringstermijn niet gehaald van 8 werkdagen maar daar was ik al op voorzien. Betaald met Paypal en verzendverzekering om mij toch in te dekken na alles wat ik al gelezen heb. Tot op 23 november een tracking die denk ik bij elke bestelling automatisch gegenereerd wordt tot er een effectieve tracking link is. Heeft een 10 tal dagen in delay gestaan en gisteren opeens een update met een DPD link dat het pakketje aangekomen is in het sorteercentrum in mijn buurt. Wel belangrijk om te vermelden is dat op 4 november de orderinformatie is doorgegeven aan DPD dus heeft er maar 1 dag over gegaan tot ze het order aangemeld hebben voor de lokale levering. In blijde verwachting dus en daarnet is mijn Ipad geleverd, goed verpakt (weliswaar met reisadapter maar dat hadden ze mij via mail meegedeeld). Tracking bij bestelling is dus waardeloos. Hou daar rekening mee en begin niet direct te panikeren als er enkele dagen over gaan waarin het pakket in delay staat. Voor mij was het wikken en wegen om voor 75 euro de kans te wagen maar al bij al hier toch en positieve ervaring!

Goed verpakt in bubbelfolie

Tracking die tot de effectieve tracking is van het lokale transportbedrijf is waardeloos. Eens in land van levering kan je het pakket goed opvolgen. Trackinglink wordt meegedeeld.

Scorekaart voor eGlobal Central Nederland