AlgemeenWebsite is redelijk overzichtelijk, als je enigzins weet wat je wil kun je het aardig snel vinden. Als er een actie met kortingscode aan de gang is moet je zelf het eindbedrag nog uitrekenen op de overzichtspagina.
De verzenddatums zijn onduidelijk.
De klantenservice is ronduit belachelijk. Dell heeft een laptop met een defect geleverd, maar de klatenservice vind dat het "works as intended".
Daarnaast hadden we als bedrijf de grootste moeite om de laptop te retourneren.
Het was voor ons onduidelijk wanneer de laptop precies geleverd zou worden. Erg onhandig, want ik zat zonder laptop na diefstal. Uiteindelijk is de laptop na een week geleverd, terwijl op de order stond dat het binnen 2-4 dagen geleverd zou worden.
KlantenserviceDe klantenservice is echt ronduit waardeloos. Bij het eerste contact wordt je aardig te woord gestaan. Het duurt lang voor je iemand aan de lijn krijgt, zeg gerust 30 minuten. De ene keer spreekt iemand Nederlands, de andere keer Engels; voor mij geen probleem, maar er staat dat je met een Nederlandse klantenservice belt.
Bij het gesprek doorverbonden naar de technische dienst; uitgelegd dat de laptop een defect heeft (coil whine). Medewerker geeft aan dat dat "werkt as intended". Wat een onzin, meer collega's hebben deze laptop, nooit coil whine gehad. Na wat vervelende vragen van mijn kant bied de medewerker aan om het moederbord te vervangen. Maar dan ben ik de laptop dus weer 2 maanden kwijt.
Uiteindelijk erop uitgekomen dat ik de laptop dan kon retourneren en een nieuwe bestellen... Man, man, man, doe niet zo moeilijk, stuur mij gewoon een goed werkend, nieuw apparaat op!
Na het aangeven dat ik de laptop wilde retourneren, bleek ineens dat we als bedrijf de laptop niet mogen retourneren. Nu brak m'n klomp helemaal. Na veel gedoe heen en weer met de klantenservice mochten we bij gratie de laptop terugsturen, omdat de technisch medewerker dat per ongeluk had aangegeven.
Het is wel duidelijk dat ik niet gecharmeerd ben van deze toko. Ik zal hier als bedrijf dan ook niet meer bestellen. Als consument overweeg ik het nog wel, dan heb je wat meer bescherming vanuit de wet...