AlgemeenAls mensen op leeftijd wilde wij liever niet naar de showroom komen om een beamer uit te zoeken. Thenextshop / beamerwebwinkel heeft ons via de mail heel fijn geholpen met bepalen wat wij allemaal nodig hadden om een thuisbioscoop te maken. We zijn tenslotte zoveel thuis nu, dat zal het zeker waard zijn deze winter.
Ik heb foto's en bouwtekeningen opgestuurd en de heren hebben daar ingetekend welke beamer zou passen. Inmiddels heeft onze klusman de baemer, het beamerscherm en alles wat er bij hoort opgehangen. Wij zijn meer dan tevreden!
Wij hadden niet het idee naar een duur product geduwt te worden, in plaats daarvan kregen we een eerlijk verhaal waarom bepaalde beamers duurder zijn dan andere. Mijn eerste online keuze bleek een lens te hebben die wel duur is maar in onze bioscoopkamer geen extra waarde toevoegt - toch fijn dat er dan meegekeken wordt.
Al met al zeer tevreden!
In het weekend hebben wij de offerte bevestigd, waarna wij op dinsdag alles bezorgd kregen. Het grote scherm werd met een vrachtwagen gebracht.
KlantenserviceWij hebben nog geen aftersales nodig gehad