AlgemeenBestelling was makkelijk, kreeg advies via de chat, betaling liep soepel. Maar daarna niets meer
VerzendingNa de bestelling en betaling op dinsdag te hebben gedaan die de volgende dag geleverd zou worden, was er dus de volgende dag niets. Toen ik vrijdag nog niets had heb ik een e-mail verstuurd en ook het contact formulier ingevuld. Geen enkele reactie, ook telefonisch was er niets te halen. Werd niet opgenomen, toen ik maandag wederom een e-mail heb gestuurd met de opmerking dat ik aangifte zou gaan doen van fraude (want dat is het als ik de reacties hier van anderen lees) kreeg ik eindelijk een reactie met een kutsmoes over iets van verhuizing en de opmerking dat ik het de volgende dag zou krijgen. Dit werd uiteindelijk nog een dag later maar ik heb het binnen. In mijn ogen zijn dit oplichters maar kan ik helaas geen aangifte meer doen, ik zou zeggen : nooit iets bestellen hier!!!!
KlantenserviceJe krijgt geen reactie en telefonisch zijn ze niet bereikbaar, pas na dreiging van fraude aangifte bij de politie werd er gereageerd.