Kijkshop.nl

Een gewaarschuwd mens, telt voor twee! De reviews liegen er niet om!!!! Lees naast deze recensie/review, vooral ook de recensies op Tweakers, Trustpilot, Facebook, Reviewspot.nl en vele anderen.

Als eerste en shoutoot naar de heren Mathieu en Guus van de klantenservice welke je zeker niet kan geloven. (ik wacht al wat dagen om terug gebeld te worden, goed verhaal)

Ik raad jullie allen aan om niet bij de kijkshop te kopen.

Wij hebben een ruime week geleden voor €800 een box bij de kijkshop.nl besteld, met de vandaag besteld (over)morgen in huis garantie. Zij hebben al ruim anderhalve week de box niet kunnen leveren en op hun site staat nog steeds vandaag besteld morgen in huis. ( https://kijkshop.nl/beeld...CPfHXxcsmTP4aAvyWEALw_wcB )Tevens als je naar de klanten service belt en ze zien mijn nummer... wordt je opgehangen nadat je minuten lang naar de wachtmuziek hebt zitten luisteren. In het gesprek zelf wordt je ook overigens opgehangen.

Wij hebben in één week tijd de volgende smoesjes al ontvangen:
- Er is een probleem bij JBL pakketten in ons magazijn.
- De pickers zijn de order kwijt.
- Ons systeem heeft een storing.
- Ons magazijn is uitgevallen.
- GLS is het pakketje kwijt (Het is uberhaupt nog niet eens verzonden…)
- Er is wellicht naar een verkeerd adres gestuurd, klopt het adres wel? (Kan niet, was niet eens verzonden)

Nu als slot excuus geven zij (de heer Guus) aan dat GLS hun pakket kwijt zijn, en dat het onderzocht moet worden.
Als ik aangeef dat ik het product niet meer wil en gewoon mijn geld terug wil krijgen, dan krijg ik het antwoord dat ze dat niet gaan doen want misschien hebben we gewoon de party box in huis al lekker staan en willen we zo €800 verdienen... Dit is wat me nog het meest boos heeft gemaakt. Hoe brutaal en asociaal dat dit gebeuren kan, dat zij een pakket niet toesturen en geen geld terug geven en daarbij zeggen dat we geld willen verdienen aan hun terwijl zij onterecht mijn €800 in hun zak hebben...

Geen product ontvangen en volgens verkopende partij is de order een keer kwijt geweest, was GLS het pakketje kwijt, uberhaupt voordat hij het magazijn uit was.. en nu is het "echt de magazijn uit", maar ook weer kwijt, complete onzin natuurlijk.

Meneer van klantenservice hebben mij meerdere keren leugens verteld, zie ook eerder. Vervolgens zowel ene Mathieu als een Guus, waar van die Guus nog 10 keer erger is, beloofd terug erop te komen en mij te bellen na het spreken van zijn leiding gevende. Vandaag heb ik teruggebeld omdat hij nooit had gebeld, complete leugen uiteraard dat die me terug zou bellen. Loopt hij te bullshitten dat hij dat niet heeft gezegd en dat die het gesprek terug gaat luisteren. Zou het zeker doen, zijn korte termijn geheugen is zo slecht of hij heeft zoveel leugens aan klanten verteld, dat die ze niet meer bijhoudt. Is toch eigenlijk te bizar voor woorden dat zulke mensen aangenomen worden bij back-office? In plaats van klantenservice was het een soort van telefoon-slachting.

Scorekaart voor Kijkshop.nl