AlgemeenZeer ruim assortiment en volgens mij prima prijzen. Ik denk dat de website verbeterd kan worden door meerdere filters tegelijk toe te kunnen passen. Het is bijvoorbeeld erg lastig om te zoeken op vergulde, haakse, USB A naar USB B kabels met een lengte onder de 1.20m.
VerzendingVerzending gaat altijd erg goed, snel, netjes. Kabels altijd in goede staat, nooit smoezelige verpakking oid.
KlantenserviceExtreem positief verrast door de aftersales deze keer. Ik had een vrij dure DP-DVI kabel gekocht van clicktronic (36 euro incl verzending) die volgens de beschrijving op hun website 2560x1600@60hz ondersteunde. Ondersteunde dit niet (want geen actieve kabel, ik had dat kunnen weten) dus kabel moest retour. Ondersteunde maximaal tot 1920x1200 wat ook op de verpakking stond. Kan gebeuren, geen probleem. Kabel kon echter niet uit PC verwijderd worden: de DP-unlock-knop werkte niet goed, hiervan natuurlijk netjes foto's gemaild. Ik vreesde: geen retour, geen geld terug, maar Allekabels belde mij persoonlijk terug met excuses voor het ervaren ongemak, plus de melding dat het volledige bedrag retour zou komen, plus de optie dat ze de verwijderkosten van de kabel voor hun rekening zouden nemen als ik dat wilde (dat is natuurlijk echt onnodig en buiten proporties, de kabel stoort me niet echt), plus een tientje shoptegoed voor het ervaren ongemak. Dat is nog eens aftersales, zo hoort het!