AlgemeenDe website is prima, vergelijkbaar met de Nederlandse site, maar daadwerkelijk bestellen komt neer op heen en weer mailen.
Probeerde een Pixel telefoon hier te bestellen aangezien ze wel nornaal naar Nederland (lijken) te bezorgen.
De prijs veranderde nog 3 keer voor de officiële launch. Website geeft aan "bestel nu, geleverd op de launchdatum", komt nog een email dat ze alles binnen zullen hebben de dag voor de release, vervolgens niks geleverd.
Website verandert meerdere keren qua beschikbaarheid, van release datum, naar "deze maand", naar onbekend.
Ze krijgen nog net een puntje voor de website en het Engels.
Contact met de Klantenservice kan in het Engels, dat is ongeveer het enige pluspuntje.
De reacties zijn vaak zeer beperkt en kunnen ook vrij langzaam zijn (en als ik het Pixel 4a thread mag geloven heb ik nog niet de slechtste ervaring).
Levering wordt meerdere keren uitgesteld, zonder verdere informatie. Werd zelfs beweerd dat de launch uitgesteld was door Google terwijl andere winkels al leverden en er een week later opeens een outlet model bij Alternate stond. Dat laatste doet toch wel vermoeden dat ze een levering binnen hadden op een zeker moment.
Dit is zeker niet voor herhaling vatbaar en zou al helemaal niet aanraden om hier iets te bestellen dat niet op voorraad is.