Allekabels.nl

Het betalingsproces verliep zoals ieder normale website. Keuze uit meerdere betaalmogelijkheden en een normale doorstroom

"voor 17:00 besteld en morgen in huis" is nog nooit zo een grote leugen geweest. Bij allekabels is het voor 17:00 besteld, overmorgen in huis en donderdag besteld? Verwacht het dan maar maandag.

Klantenservice is intriest. Helaas maakte ik een fout door een verkeerde product te bestellen, had direct een email gestuurd met

"Graag wil ik bij deze mijn bestelling annuleren. Had een verkeerde product besteld en heb inmiddels de juiste besteld."

Hieruit zou je duidelijk kunnen maken dat er wat in het verleden en heden heeft plaatsgevonden. Uiteindelijk annuleren ze mijn nieuwe bestelling en verzenden ze alsnog de oude, verkeerde product.

Mail gestuurd met "Jullie hebben een verkeerde product geannuleerd"

Je verwacht dat de klantenservice wel een benul heeft van wat er allemaal aan de hand is, alleen zie je dat niet gebeuren. Wordt er een mail gestuurd met "Welke bestelling?" voor een account waar maar 3 bestelling zijn gemaakt. (????)

na het door te hebben gegeven van het bestellingsnummer, krijg je antwoord terug met, "prima, gaat op je eigen kosten om het te retourneren".

Een product wordt verkeerd geannuleerd
Ik krijg een verkeerde product binnen
Terugzenden gaan op mijn kosten

Goed gedaan jongens, van mij zal je niet meer een bestelling krijgen.

Bedankt voor uw beoordeling.

We bieden onze excuses aan voor uw mindere ervaring met onze dienstverlening.

Graag willen we de kwestie met u bespreken om samen tot een passende oplossing te komen.

U mag ons en bericht sturen op review@allekabels.nl

Het Allekabels team

Scorekaart voor Allekabels.nl