Vestiging Roden.
Inderdaad een lokale computerboer, een kleine zaak. Alhoewel de website niet zoveel voorstelt, kunnen ze wel enorm veel bestellen. Dit gaat ook altijd goed. In 9 van de 10 keer was het er de volgende dag, en je werd ook keurig gebeld. Alhoewel het er qua bestellingen er een beetje primitief aan toe gaat (tafelrand achter de balie hangt vol briefjes), werkt het wel efficiënt. Ze kunnen ook ziek veel leveren.
De service is enorm goed. Computer kopen? Kopje koffie en eventjes om de tafel zitten? Technische kennis is d'r wel, dat mag ook wel, ze zitten d'r nu 6 jaar. Alhoewel op Zaterdag nog wel eens wil gebeuren dat d'r wel eens iets misgaat, maar door de week is het goed. Hangt er een beetje van af wie je aan de balie hebt. Laatst was ik er voor wat inkt, kwam er ook een mevrouw haar gerepareerde computer (overigens niet eens een computer van DTC) ophalen, Zal ik even met uw meelopen? En hoppa, daar gaat zo'n gozer met zo'n bigtower onder de arm achter dat mens aan.
Over reparaties doen ze nog wel eens moeilijk, maar eigenlijk ook wel begrijpelijk. Ik had laatst een defecte geheugenmodule, konden ze helaas niet gelijk testen (logisch, maar 2 man aanwezig, en drukke winkel), naja, vooruit dan maar. Achtergelaten en zonder module naar huis. Dagje later keurig gebeld, inderdaad, defect, U kunt een nieuwe komen halen.